prípravné stretnutie Geča - Poproč 1:2 (0:0)

01.03.2013 07:57

V Sobotu 23.2.2013 odohralo mužstvo FK Geča 73 svoj prípravný zápas na umelej tráve v Košiciach. Svoje sily si hráči Geče zmerali s hráčmi Slovana Poproč.

Od začiatku sa hralo v dobrom tempe,Gečania mali viacej z hry, hrali technicky a kombinačne avšach na ich kopačkách bolo badať akúsi nervozitu ,z čoho pramenilo veľa nepresnosti.V prvom polčase si vypracovali viacero sľubných príležitosti avšak či už Halčišák,Demeter alebo Fečo zakončovali nepresne, rep. stroskotali na dobre chytajúcom popročskom Katežábkovi.V 32´minúte pohrozili aj hostia, keď Groško musel zachráňovať pri samostatnom úniku hosťujúceho krýdelníka.Poproč hral jednoducho a spoliehal sa predovšetkým na rýchle brejky do ktorých sa dostávali prevažne nakopávaním dlhých lôpt.V druhom polčase po jednom z takých únikov,v 50´stretnutia, otvorili skóre.V 58´ stretnutia po odkopnutí lopty popročským hráčom z polovice ihriska urobil bránkar Geče Groško,” hrúbku” keď mu ľahká lopta prekĺzla pomedzi ruky a zrazu bolo 0:2 pre Poproč. V 60´prišiel na ihrisko Lovas ktorý vzápätí vyzvŕtal hosťujúcu obranu a ponukol “gólovku” Postrednému ktorý však v 100 percentnej príležitosti netrafil Popročskú bránu.Na druhej strane sa vyznamenal Groško ktorý opäť musel “hasiť “ samostatný únik.V 86´ sa v pokutovom území hostí k lopte dostal Halčišák a prudkou strelou vymietol šibenicu Katežábkovej brány (1:2).Záverečný tlak Geče však už vyrovnávúci gól nepriniesol a tak sa stretnutie skončilo v pomere 2:1 pre mladý kolektýv z Poproča.

Zostava Geče: Groško – Ja.Bartok,Figura,Postrený,Tóth – Leško(60´Tokarčík),Jurek – Demeter(60´Jo.Bartok),Čontošfalský,Halčišák – Fečo(60´Lovas)

Rozhodoval: Jonáš
Hralo sa na UT ul.Užhorodská v Košiciach